معرفی انواع یونولیت سقفی و موارد استفاده از آنها
آیا انواع مدل های یونولیت را می شناسید؟
بهترین یونولیت سقفی مورد استفاده در ساختمان سازی چیست؟
یونولیت ماده ای سبک و حجیم به رنگ سفید روشن یا شیری رنگ است، بیشترین کاربرد یونولیت در بسته بندی ها و عایق کاری ساختمان هاست. پلیمر به کار رفته رد یونولیت عایق صدا، عایق حرارت و دماست. یونولیت سقفی یکی از مهمترین مصالح ساختمانی به شمار می رود.استفاده از یونولیت در عایق مردن سقف ساختمان، با توجه به وزن کم و سرعت بالا در نصب کردن، مورد توجه ویژه ای قرار گرفته است.یونولیت در مناطق مرطوب بسیار پرکاربرد است. در این مقال می خواهیم کاربرد انواع یونولیت یا فوم ساختمانی را بررسی کنیم.
معرفی انواع یونولیت سقفی مورد استفاده در ساختمان سازی
انواع یونولیت ساختمانی
1.یونولیت متراکم
این نوع ینولیت فشرده شده است در نتیجه در مقایسه با سایر انواع آن از جرم بیشتری برخوردار است. به دلیل فشردگی قابلیت ترکیب خوبی با سایر عایق ها را دارد. در ترکیب با سایر انواع فوم های آگوستیکف پشم سنگ و … مورد استفاده قرار می گیرد. این مورد در کاهش انتشار صوت بسیار موثر است.
مقاومت یونولیت متراکم بسیار زیاد است، از یونولیت متراکم در عایق سازی، درب های ضد سرقت، صنعت خودرو سازی، صنایع غذایی منجمد و … استفاده می شود.
2.یونولیت سقفی استاندارد
نوع دیگری از یونولیت را یونولیت سقفی گویند، دلیل این نامگذای استفاده از آن در ساختمان سازی است.
از این یونولیت به عنوان قالب بتن در سقفهای دال یک طرفه یا اصطاحا تیرچه بلوک استفاده میشود. معمولا این یونولیت به صورت مکعب مستطیل استفاده میشود و دارای ابعاد 200،50 و 25 است. دانسیته یونولیت سقفی ملاک اصلی تشخیص وزن آن است. دانسیته یونولیت سقفی متفوات است و بر اساس کاربرد آن در نمونههای مختلف تولید میشود که معمولا بین 7 تا 8 کیلوگرم بر متر مربع است.
اگر قصد استفاده از این فوم های ساختمانی را دارید، باید توجه کنید که استانداردهای لازم که توسط مرکز استاندارد تعیین میشود را داشته باشد. بازرگانی ساختمانی شاهرخ عزیزی، بهترین تولید کننده یونولیت سقفی در استان مازندران است.